Vállalkozásunkról

Hiszek abban, hogy egy kis odafigyeléssel,kedvességgel, és folyamatos tanulással, igen is lehet ma minőségi és színvonalas szoláltatást nyújtani! Ebben hiszek és ezért meg is teszek mindent! 

Képzeld el, hogy van előtted egy gyönyörű autó ami éppen romos állapotban van. Egy átlag család a második legnagyobb értékét rád és a kezeidre bízza… és neki állsz alkotni. Megtervezed a lépéseket, haladsz lassan előre, és az 5.napon amikor már azt hitted, hogy végeztél elkezdesz ráérezni, hogy még többet kitudsz hozni az autóból. Nem nézed az órát csak csinálod, mert az autó tulajdonosát leakarod nyűgözni! A 6. napon amikor elkészültél, megállsz egy pillanatra és csak megfigyeled a munkádat. 5 méter hosszú autó, minden egyes centiméterét kiismerted és te varázsoltad át. Amikor eljön az átadás ideje, akkor a család meghatódottan megköszöni a rengeteg belefektet energiát, és akkor tudod, hogy  a varázslat sikerült! 

Nálunk a Winnersnél hiszünk, hogy sok kis varázslattal egy kis örömöt tudunk csalni emberek mindennapjaiba. Nyugati szemlélettel és dolgozni vággyal állunk oda minden autóhoz, hogy a lehetőségekhez képest a legjobbat hozzuk ki belőle. Nagyon tetszik a Mercedes szlogenje, hogy a jó az nem elég jó. Bennünk van a jobbá válás, és a folyamatos fejlődés! Dolgozzunk együtt, és autója jó kezekbe lesz!