Nem az a kérdés, hogy karcos-e, hanem, hogy mennyire?

Sokan keresnek fel, hogy egy-kettő karc van az autón! De amikor megvilágítjuk kiderül, hogy több,mint 200 ezer db van egy négyzetméteren!

A polírozás

A polírozás az a folyamat, ahol lakkból csiszolópaszták és eszközök segítségével, eltávolítjuk a karcolásokat! Ezen belül 3 féle módszert különböztetünk meg! Fényesítő polírozást, korrekciósat illetve a super korrekciós polírozást! 

Régi autója ismét új köntösbe öltözik autó polírozás után!

Réges régen....

Emlékszik, amikor legelőszőr meglátta kedvenc autóját a szalonba? Menyire magával ragadó volt!
Mondhatni szerelem első látásra! Ki ne emlékezne erre az érzésre! Mi segítünk,hogy újra áttudja ezt élni! 
Sok kilométert megjárt autókon azért meglátszanak a nyomok. Lemattúlt, kifakult színek, pókhálókarcokkal teli motorháztető, pár mélyebb sérülés.. Majdnem mindegyiken lehet segíteni! Hozza el hozzánk, és ingyenes tanácsadásunkkal segítünk, hogy a
lehető legjobbat hozzuk ki az autó polírozásból!

Autókozmetika Polishangel

Hogy ügyfeleinknek álmait és vágyait a lehető legjobban megtudjuk valósítani, leginnovatívabb polírozó pasztákkal dolgozunk!Új formulákat tartalmaznak, amelyek nem csak a megnövekedett vágási tulajdonságokkal rendelkeznek, hanem extra fényerőt is biztosítanak a felületnek! Így garantáltan a legfényesebb felületet tudjuk elérni a Polishangel kézműves termékeivel! 

Fényesítő polírozás az egyik legnépszerűbb a polírozások között

Sok autótulajdonos csak szeretné autóját egy kicsit jobb fénybe feltüntetni! Itt nem a karcolásoké a főszerep hanem,hogy szép fényes legyen a felület! Mivel tud többet nyújtani a Winners csapata ennél a szolgáltatásnál? Kézműves pasztáink különleges összetételei miatt, extra fényes felületet eredményeznek! Hivatalos Polishangel szakműhelyként, olyan luxus pasztákhoz jutottunk hozzá, amely szabadalmi védjegy alatt állnak! Több fényesség, extra megjelenés! Mi ezt ígérjük ügyfeleinknek! 

Elhasználódott fényezés! Autókozmetikai polírozás előtti állapot!
Autópolírozás után és waxolás utáni megjelenés!

Nézzük a számokat

1 %
fényerő
1 %
megjelenés
1 %
karceltávolítás

Korrekciós polírozás, ha többre vágysz

A második legnépszerűbb szolgáltatás nálunk! Ez a polírozási forma, már konzultációt igényel, és komplett lakk vizsgálatot is egyben! Itt a 3 lépcsős polírozástól, egészen a 7 lépcsős polírozásig eltudunk menni! Kiemelném, hogy itt a karcoké a főszerep, és vele együtt egyre szebbé válik az autó is! Hogy a korrekciós munkát, szépen és igényesen tudjuk elvégezni, ezért magas CRI indexű lámpákra van szükségünk, hogy a karcolásokat meglássuk minden festékszínen! Ennél a beavatkozásnál elengedhetetlen a minőségi és egyben többféle polírozógép használata, amely olyan, mint  séfnek a késkészlete!

A megvilágítás az egyik legfontosabb

A legjobb teljesítmény érdekében, speciális Scangrip lámpákkal dolgozunk, hogy minden festékszínen lássuk a karcolásokat! Felső kategóriás lámpa magas minősége, elengedhetetlen egy korrekciós polírozásnál! 96+ CRI index segít bennünk munkánk sáron, illetve a végső ellenőrzésben, hogy ügyfeleinknek ne adjunk át hologramos autót! Minőségi munka, minőségi eszközökkel!

Winners filozófiája a korrekciós políroznál

Lakk

Autó

Néhány korrekciós polírozásos kép

Ha szeretnél konzultálni vagy időpontot foglalni akkor kattints az alábbi gombra vagy hívj a 06-30-57-93-016 számon!

Nézzük a számokat

1 %
fényerő
1 %
megjelenés
1 %
karceltávolítás

Szuper korrekciós polírozás

Talán az egyik legnagyobb munka ez a fajta korrekció elvégzése! Több,mint 50 óra munka megy bele ilyenkor az autóba! Még mélyebbre vágunk a lakkba, mint egy korrekciós polírozásnál. Még több időt töltünk a felületeken! Igazi varázslat, és szebb lesz a fényezésünk, mint a legtöbb szalonautóé!

kék mercedes

Vízkő és karc párosítása

Agresszív vízkő támadta meg a mercedes elejét! Ehhez párosult még egyéb karcolások! Hogy sikert tudjunk elérni, így super prémium polírozást végeztünk a motorháztétón! A másik képen jól látszik a változás!

Kész felület

Szemléltetés képen, hogy a legnagyobb eredményt eltudjuk érni, 5 és fél óra volt a motorháztető megmunkálása! Az nem kevés idő,de a tulajdonos visszakapott egy gyönyörű autót! Fontos, hogy minden polírozás után, a felületet uv védelemmel kell lezárni!

Nézzük meg a különbségeket

1 %
Fényesítő polírozás
1 %
Korrekciós polírozás
1 %
Super Korrekciós polírozás

Minőségi munka,minőségi géppekkel!

 

Mindig is azt az elvet vallottam, hogy minőségi munkát, minőségi gépekkel és eszközökkel lehet megvalósítani! Polírozó gépeinket kettő fő márkára cseréltük le! Az egyik a Német Flex, amely a polírozási munkákat segíti. A másik amikor csiszolni kell, a Finnek vezető márkáját a Mirkát használjuk,amelyet az Audi és a Suzuki gyár is használ!

 

Mert fontos a megfelelő konzultáció autó poílozás előtt!

Minden munkánk előtt konzultációt végzünk, hogy pontosan áttudjuk beszélni az igényeket és összeg-szérűsíteni tudjuk azokat! Ilyenkor végzünk az autón egy állapotfelmérést is. Végig vizsgáljuk rétegvastagság mérővel, hogy tisztában legyünk, mennyi mikronnal lehet számolni a munka során. Megnézzük az autó karakterét, és mi is javaslatot teszünk a tulajdonosnak, ezzel is segítve döntése meghozatalában! Segítünk kiválasztani a helyes lezáró réteget, amely természetes egy nagyszerű kézműves termék lesz mindenféle képen! 

Amennyiben felkeltette érdeklődését, kérjünk vegye fel velünk a kapcsolatot!

Előtte
Utána