Te fényszóród is ilyen szép?

Bízd fényszóródat szakszerű kezekre és piacvezető technológiára!

Egy felelősségteljes közlekedésért

Besárgult fényszórók nem csak rosszul néznek ki,de igen komoly biztonsági kockázatot is jelentenek! Amikor a fényszórók állapota romlik, akkor a fényáteresztő képessége drasztikusan csökken! Ez korlátozza a járművezető látását és mindenki biztonságát az úton. Jó hírünk van! Glasweld professzionális eszközeivel fényszórók visszaállíthatók eredeti,kristálytiszta állapotokba!

Függetlenül tesztelt!  A leghosszabb ideig tartó és a legmagasabb minőségű rendszer az iparban!

Ha  professzionális fényszóró felújításból a lehető legjobbat keresi, ne keresse tovább. A Gclear bevonatunk évekig tart, mert UV-gátlót tartalmaz. Ez a anyag meggátolja, hogy a napfény, lebontsa a rétegeket és besárguljon a fényszóró! Megoldásunk az UV frekvenciát az egyedi réteggel kombinálva köti össze  A Gclear ugyanolyan minőségi szintet nyújt ügyfeleinek, mint amikor először a boltból megkapta volna új fényszóróját! 

fényszóró lakkozás
lakkozott ledes fényszóró

Olyan új megoldást kínálunk, melynél ügyfeleink  garantáltam elégedettek lesznek! Ha a javítást csak polírozással és nem OEM szabványos bevonat felhasználásával hajtják végre, a fényszórókon mikrokarcolások jelennek meg, és maga a polikarbonát elkezd oxidálódni. Egyik autótulajdonos sem akar oxidált, csúnya, polikarbonát fényszórót. A Gclear viszont egy kiváló minőségű, professzionális fényszóró-helyreállítási és -javítási megoldás, amely évekig boldoggá teszi ügyfeleit.

Elhalt felsőrész eltávolítása
Legelőszőr a egy nagyon komoly csiszolással kezdjük munkánkat, hogy az elhalt részeket teljesen eltávolítsuk. Ilyenkor ha tulajdonos szeretné van lehetőség, hogy a kő felverődések jó részét is orvosolni tudjuk. Ekkor már kerámia szemcsés csiszolókorongokat használunk a szebb eredmény elérése végett!
OEM szabványos lakk szárítása
A Gclear különbözik a többi fényszórójavító rendszertől, mivel UV-hővel keményített bevonat. A helyreállítási folyamat során a Gclear közvetlenül kapcsolódik a polikarbonáthoz. Ez olyan eredményt hoz létre, amely éveken keresztül megóvja fényszóróinkat!
Szinte mint a Szalonban
Amikor a jármű elhagyja a gyárat, a fényszórókon UV által-keményített kemény bevonat található. A Gclear ezen az OE képleten alapszik, és ugyanazt a minőséget nyújtja ügyfeleinek, mint amit egy vadonatúj autótól elvárhatnak.

Ne csak a műszaki vizsgára gondolj

Előzzük meg együtt a bajt! Gondolj bele, hogy több,mint 70%-al is romolhat egy fényszóró fényáteresztő képessége! Jön az őszi időszak, ne adj esélyt, olyan dolognak, ami ellen tudsz védekezni! Hozd el inkább autódat hozzánk, és együtt megelőzhetjük a problémát!

OEM szabványos lakk?

Mit jelent, ha egy lakk OEM minősítésű? 

Egy nagyon szigorú teszten kell átmennie, amely ha eredményes akkor kaphatja meg a minősítést! 

OEM szabvány teszt! A teszt alatt 3000 ezer órán keresztül sugározzák be Uv fénnyel, berakják egy olyan gépbe amely, össze vissza karcolja a lámpát, vegyszerekkel bombázzák! Ezzel utánozva az időjárási, használati és mosási viszontagságokat!Vagyis egy OEM szabványos lakktól elvárhatunk 4-5 évet

fényszóró uv szárítás

Mikor ajánlom ezt a beavatkozást?

Amikor már elkezd sárgásodni vagy pedig a felső rész hámlani kezd! Akkor már nem várnék vele! Mert a késlekedés csak ront a fényszóró helyzetén! Fontos 2013. év elejétől közlekedési bírságra is számíthat az, aki nem megfelelő fényszórókkal közlekedik, illetve a balesetveszélyes közlekedés indexe extrém mértékben megnő a nem megfelelő látási viszonyok miatt! 

Többre vagy kiváncsi?

Szeretnél pár történetet olvasni, más varázslatról is? Akkor ez tetszeni fog neked! Tekintsd meg néhány munkánkat és hátha kedvet kapsz hozzá!