Polishangel wax autód színéhez

 Carnaubaflockencreme™ világszerte egyedülálló wax, amely minden autó típusra tökéletes választás! 

 

 Carnaubaflockencreme™családnak a különlegessége, hogy 4 féle színbe érhetőek el. Fekete, Fehér, Piros és Arany! A 3 szín csak megegyező színű autóval kompatibilis. Viszont az aranypelyhes, az minden autóra tökéletes! Színpelyhek miatt, bámulatos lesz a végeredmény. De nem csak a ragyogásban mestermű, hanem védelmi szerepét is meg kell említeni. Tökéletes védelmet nyújt, télen és nyáron egyaránt. Ellánál a hónak, sónak,erős uv védelme van, és 12-14 hónapig képes fent maradni a kezelt felületen!

12-14 hónap? Igen! Sok wax egyszerűen nem bírja, a több hónapos igénybevételt. Persze, vannak, olyan waxok, amelyeknek nem is ez a célja! De Alois Meier úgy gondolta, hogy egy kicsit megbolondítva a terméket, kerámia összetevőket rakott bele. Így képes volt megnövelni a védelem élettartalmát. Tetragonális kristályszerkezetével napsugárzásnak kitéve prizmatikus visszaverődéseket vált ki! Egy másik áttörés, SIO rugalmassága alakítja ezen egyedülálló waxréteg védőszerkezetét! Ez a wax család egytől-egyig egyedülálló világszerte! 

Sőt, ennél a waxnál van lehetőség, úgynevezett tuningra! 2 réteg waxos kezelés után, ha az ügyfél szeretné még fokozni a látványt, akkor adott autó színére készített wax sprayt helyezünk fel 3. rétegnek!

Ajánlom Tavaszi felkészítésere is ezt a waxot!

Karbantartása

Minden bevonatnak, waxnak, sőt még a kerámiának is, szüksége van egy karbantartási ciklusra! Én átlagosan azt szoktam, mondani, hogy 6. hónapban érdemes megejteni. De természetesen ez is függ attól, hogy előtte, hol lett tisztítva az autó! Miért fontos ez? Mert a samponok között nagyon sok a maróhatású! Ami úgy kezdődik, hogy aktív hab, már képes nem csak a bevonatban kárt tenni, de az autóban is…

Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd gondjainkra bízni autódat, akkor garantálom neked, hogy jó kezekben lesz! Ugyanis, ennek a waxnak van külön samponja! Ami nem csupán ph semleges, hanem a waxok alapanyagai találhatóak meg benne! 200 ml-ben 100g carnauba pehelyt tartalmazz, ezáltal mindig updatelni tudjuk a felületet! Külön vízkőmentesítő formulát tartalmaz. Erős tisztítóhatása és vízlepergető képessége miatt, a vízfogyasztás 60%-al esik vissza!

Carnaubaflocken tulajdonságai:
 1. Minden színhez tökéletes!
 2. A legbiztosabb természetes carnauba védelem a piacn!
 3. Egyedülálló világszerte!
 4. Szabadalmaztatott krémes összetétel!
 5. Kézműves termék!
 6. Legendás tükörhatás!
 7. Rendkívül ellenálló!
 8. Rengeteg Kutatás és Fejlesztés carnaubatechnológia mögött!
 9. Tetragonális kristályszerkezet

 

Miért kerül ennyibe ez a szolgáltatás?

Új technológiás waxokat, már megfelelő előkészítés után lehet csak felhelyezni a felületre, mert különben nem tapadna meg! Ezért egy nagyon alapos külső tisztítás után, a lakk felület mély tisztítása következik, amely segítségével eltávolítjuk a beleivódott szennyeződéseket! Ezután egy alapozó kezelést fogunk végezni, amely segíti a waxot abban, hogy megtapadjon a felületen! Ezt 2 rétegben helyezzük fel! Megfelelő száradás után! Fontos, hogy a műhely hőmérséklete megfelelő legyen a -védelem felhelyezéséhez!  Ez után következik 8-10 óra száradás ( komplett éjszaka) miután a teljes procedúra végéhez ér! 

 

Ár

25000- 30 000Ft 12-14 hónap
 • Külső tisztítás+előkészítés
 • extra fényesítés
 • Waxolás 2 rétegben
Népszerű