Luxus samponos mosás Fekete Mercedesen

Külső tisztításon gondolkozol?

Talán az egyik leggyorsabban fejlődő részleg az autóesztétikákban az autók külső rendszeres tisztítása!  Évről-évre fejlődnek a samponok, és mára ott tartunk, hogy akkora igény van a minőségi külső tisztításra, hogy megjelentek a piacon a luxus samponok is! Speciális összetevőivel és természetes olajaival semmilyen ipari sampon nem tudja felvenni a versenyt! Nagyobb fényhatás extra viaszréteg, környezetbarát autótisztítás és extra víztakarékosság is jellemzi ezeket a termékeket!

Felniket inkább bízd ránk!

Ahogy a külsőnél is, itt is több féle lehetőséget biztosítunk nektek! 2 féle biztonságos tisztítás közül tudtok választani, egészen a felni waxolásig! Sokan kértétek így, hoztunk nektek 3 féle gumiápolót is! Mindenki megtalálja a neki megfelelőt! Rakjuk össze együtt csomagodat, segítek benne! 

gumi ápolás

Fő a biztonság

 Egy felni olyan, mint nekünk embereknek a cipőnk! Csak egy autó esetében, ez lehet pár százezer Forint darabonként! Ph semleges, illetve kézműves felnitisztítónkkal teljesen kíméletesen lehet eltávolítani a szennyeződéseket! Bármiféle roncsolás nélkül! Ha többre vágyik, akkor válassza a Polishangel felni tisztítást, amely egyben tisztít és carnauba réteget visz fel a felületre. Ezáltal sokkal szebbek lesznek a kerekek  tőle! Egyik tisztítónk sem vállt ki maró hatást, így attól sem kell aggódnia, hogy féknyerge, króm illetve gumi felületek teljesen tönkre mennek, és cserére szorulnának! Vigyázunk autójára mert tudjuk, hogy hatalmas érték ,egy szépen karbantartott autó! 

Rendszerben kell gondolkodni

Több féle sportautónak voltam tulajdonosa, ezért nagyon is tudom, milyen fontos a fényezés megóvása! Nemzetközi autókozmetikák biztonsági rendszereit vettük át, ahol már egy külső tisztítás is komoly rendszerre épül fel! Így teljes vízlágyítást, szűrő rendszereket, svájci gyapjú szivacsokat és minőségi szárazoló kendőket használunk tisztítás során! 

A tiéd is lehet ennyire szép

fekete mercedes

Mercedes külső tisztítás előtt

fekete mercedes

Mercedes külső tisztítás után

Polishangel kézműves samponos tisztítás

Gyors és egyszerű Rád szabva

Előmosás vagy bogároldás

Kérj előmosást vagy bogároldást, hogy ha régen volt tisztítva autód vagy bogaras helyen jártál! Így hatékonyabb lesz a tisztítás!

Kerekek

Kérj biztonságos felni tisztítást, hogy a fékpor ne égjen bele, és fékhatásod mindig optimális legyen! Válassz hozzá gumiápolást úgy, mint egy alkalomhoz illő cipőt! És ha többet szeretnél, kérheted komplett felni kozmetikánkat!

Sampon

Válassz samponjaink közül és garantáltan elégedett leszel! Kényeztesd autódat, mint saját testedet a legjobb samponokkal! Szeretnél belépőkategóriát választani, semmi akadálya, erre is van lehetőség!

Műanyagok

Szeretnéd műanyag elemeidet kezeltetni? Erre is van lehetőség! 2 féle külső műanyagápolóval várunk, hogy a legszebbek legyenek ezek az elemek!

Extra fény

Szeretnéd fokozni autód színét még? Akkor kérheted, hogy mosáshoz adagoljunk extra színfokozót! Nem is akármelyet ugyanis aranypelyheket tartalmazz, amely növeli a fényintenzitást!

Belsőtér

Olyan belső tisztítást hoztunk létre, amelyben mindenki megtudja találni neki a legmegfelelőbbet! Készítettünk külön olyan csomagot, amely havi rendszeres tisztításnál tökéletes választás és egyben gazdaságos is! De megtalálható egy úgynevezett alaposabb belső tisztítás, amelynek különlegessége, hogy nem csak belső porszívózást tartalmazz, hanem extra sűrített levegős géppel+vegyszerrel megyünk át a felületeken! De aki ennél is többet szeretne és egy igazán különlegességet azoknak készült el a kézműves csomagunk, ahol egy 60 faktoros ápolást kapnak a műanyagok! Bármelyiket választja a szívünk és lelkünket beletesszük! 

bmw 7 autókozmetika
bmw 7 760LI autókozmetika, autópolírozás, külső-belső kárpittisztítás, kerámia védelem, bőr ápolás

Több féle csomagot állítottunk össze, de ha esetleg nem találta meg amit szeretne akkor se aggódjon! Egyedi kéréseket is kiszolgálunk!

 

Opcionális kérhető extra szolgáltatások! 

 

Kíméletes előtisztítás

 

Fényezés, gumi,króm, műanyag barát! 

*2000-4500 Ft-ig

Swissvax gumiápolás

Gumik ápolása természetes olajokkal!

1000Ft/db

Szélvédőbevonat 9H

Szélvédő védelem kézműves termékkel!

15000Ft-tól körbe!

Vízkőmentesítés

Árajánlat alapján!

Felni védelem

3000Ft/db-tól

Extra szín wax mosás után

Kézműves wax autód színhez elkészítve

Felni tisztítás és waxolás egyben!

*átlagszennyezett felnire 1000Ft/db-tól

Külső műanyag extra védelem

5000Ft-15000Ft-ig