Minőségi autóápolás-Autótisztítás

Autóápolás minden autórajongónak, hogy mindig gyönyörű legyen az autó!

Pár kattintással megtalálsz minden segítséget, hogy autótisztítás vagy autóápolás otthon, vagy nyaralás alatt biztonságosan és legnagyobb minőségben tud elvégezni.

Autótisztítás-Autóápolás Swissvax és Polishangel termékekkel!

Pár terméken keresztül mutatunk egy-kettő hasznos tanácsot az otthoni autóápolásra és autótisztításra. Sok jó termék létezik a piacon, mi azt a kettő márkát választottuk ki, (Swisssvax illetve Polishangel) amelyek a felső exklusive osztályt képviselik az autóápolás világában. Autókozmetikánkban napi szinten használjuk ezeket a termékeket, így valós tapasztalatainkat tudjuk átadni! Legyen szó autótisztításról vagy autóápolásról mi még nem csalódtunk ezekben a márkákban!

Autóápolás, egy másik szemlélettel...

Minőségi autótisztítás és autóápolás kulcsfontosságú dolgok minden autó életében. Ugyanis egy lenyomatott képez a tulajdonosról! Egy szép autóval, amely megfelelően autóápolásban részesül, bárhol és bármikor meglehet jelenni. A megjelenés magabiztosságot fog sugározni, és számos új kapu nyílik meg előttünk. Nem csak autónknak teszünk ezzel jót, de saját közérzetünk is jobb lesz! Gondolja el, amikor elmegy egy találkozóra és Öné a legszebb autó... Mindenki megdicséri.. Nem is kell folytatnom, mindenkinek jól esik, és ehhez nem kellenek csoda luxus autók. Bármelyik autót átlehet varázsolni, úgy hogy eszméletlen lesz. Ez egy új fajta szemlélet. Egy más Világ, amelybe bárki betekinthet. Elrugaszkodva ezzel is a gyors mosóktól! Garantálom , hogy mindig öröm lesz autójára ránézi és akár menni egy kört vele a városban! Mert igen létezik a WOW effektus. Jöjjön el hozzánk és megmutatjuk, utána már csak szinten kell tartani a paripát! Széles körű tanácsadással,legyen az akár autótisztítás vagy autóápolás, bármikor tudunk segítséget nyújtani, akik elakadtak vagy csak nyitottak az új exklusive dolgokra!

A Legjobbat a legjobbnak!

Ha a legszebbet szeretnénk kihozni autónkból, akkor a Világ legjobb autóápolási rendszereit kell használnunk. A Polishangel és a Swissvax ebben nyújt segítséget nekünk! Bármelyik terméküket választod, garantáltan elégedett leszel!

Azok a szép szalonautók!

Talán nincs is annál szebb élmény, amikor kiválasztjuk első szalonautónkat. 0km-es, új autó illat, egy hitetlen érzést vállt ki az emberből. Manapság az autó árak nagyon gyorsan emelkednek, és sokkal többet kell sajnos dolgozni, egy új autóért! Ezért már a legelején jó ha gondoskodunk arról, hogy a lehető legjobban megvédeni! Sajnos ezeken az autókon, semmilyen védelem nincsen. Ezért kérjük meg az értékesítőt, hogy átadás előtt, kezeljék le autónkat Polishangel vagy Swissvax termékekkel. Nagyon jó kombináció új autóra, egy 4 rétegű Polishangel Glasscoat védelem! Eszméletlen megjelenést fog biztosítani az új autónak! Így megóvhatjuk fényezésünket az erős uv sugárzástól és a különböző környezeti hatásoktól is.

kék audi

Új autó vagy használt autó?

Minden 6 hónapnál idősebb autót autóesztétika szempontból használtatónak minősítenek! Az új autók waxolásást is másképpen kell elkezdeni, illetve 6 hónapnál idősebbeket. Használtatóknál már extra laktisztítás szükséges, hogy minden apró mikrószennyeződést ami a fényezésbe beletapadt eltudjunk távolítani. Ezért már új korában érdemes autónkat wax réteggel kezelni!

A problémás esetek!

Számos problémát meglehet oldani,másokat viszont nem. Autókozmetikánkban felhalmozott tapasztalatoknak köszönhetően, mi mindig tudunk tanácsot adni. Nehezebb, összetettebb esetekben az elvárt eredmény, csak komplex anyagismeret és szakmai tapasztalat útján valósítható meg. Ezért azt javasoljuk, hogy mielőtt kárt tenne autójában, keressen fel, egy Polishangel szakműhelyt, ahol kellő információval látják el!

Matt fényezés

Mielőtt bármilyen terméket vásárolni érdeklődjön értékesítőnél, hogy matt fényezésre alkalmas-e az adott termék. Külön sampon és külön wax való egy ilyen fajta fényezésre!